Udržujte svojho psa šťastného a zdravého s prípravkami animology

 

O výrobkoch animology:

Od roku 2010 animology pomáha so starostlivosťou o vašich miláčikov pomocou rady špičkových šampónov, dezodoračných sprejov, vôní a produktov na starostlivosť o psov a mačky. Ich špeciálne produkty, vyrobené priamo vo Veľkej Británii, majú niečo pre každého majiteľa domáceho maznáčika!

Animology je mnohonásobne ocenená značka produktov starostlivosti o domáce zvieratá, ktorej dôverujú majitelia domácich zvierat, veterinári, maloobchodníci, kadernícke salóny pre psy a mačky ako aj majitelia majstrovských výstavných psov vo viac ako 50 krajinách po celom svete, aby poskytovali tie najvyššie štandardy starostlivosti.

Predstavme si teda niektoré z ich produktov:

.

Šampóny & Kondicionéry:

Všetky šampóny pre psov animology majú jemný, no zároveň hĺbkový čistiaci účinok, ktorý odstraňuje nečistoty a zápach bez toho, aby srsť zbavila esenciálnych olejov. Ich „ľahké oplachovanie“ skracuje čas umývania na minimum, zatiaľ čo kondicionér a Pro-vitamín B5 pomáha zlepšiť zdravie, pevnosť a stav srsti vášho psa.

Antiparazitný

Šampón Flea & Tick

Tento fantastický šampón ponúka množstvo výhod. Jeho zloženie je obohatené o čajovníkový a nióbový olej. Tieto dve silné prírodné zložky pomáhajú pri fyzickom odstraňovaní bĺch zo srsti počas kúpania a tiež pomáhajú upokojiť a zvlhčiť pokožku, ktorá je často podráždená v dôsledku súvisiaceho hryzenia a škrabania. Tento šampón s kondicionérom a provitamínom B5 zanecháva srsť sviežu a jemnú a pomáha pokožke prinášať úľavu.

neparfémovaný, vhodný na citlivú pokožku

Šampón Derma Dog

Derma Dog je jemný šampón, špeciálne vyvinutý pre psov s citlivou pokožkou. Šetrné zloženie šampónu je bez použitia parfumov a obsahuje výťažok z Aloe Vera, ktorý pomáha upokojiť a hydratovať pokožku.

 

luxusný šampón ako s kúpeľov

Šampón Spa Day

Spa Day je luxusný šampón, ktorý sa stará o kožu a srsť vášho psa. Je obohatený o ovsené vločky, harmančekový a arganový olej. Obsahuje vitamíny, kondicionér a pomáha zlepšiť prirodzený lesk a hebkosť srsti a upokojuje pokožku. Po jeho použití zostane srsť čistá, voňavá ako aj krásne jemná a hladká. Šampón je možné použiť na všetky typy srsti a kože a je vhodný pre všetkých psov od 6 týždňov.

 

tien

Bezoplachové spreje:

Všetky bezoplachové spreje pre psov animology sú obohatené o vitamíny a kondicionéry, ktoré pomáhajú udržiavať zdravie, pevnosť a stav srsti vášho psa. Každý sprej je tiež dezodoračný, čo pomáha udržať srsť vášho psa dlhšie sviežu medzi umývaniami. 

na rozčesávanie srsti

Sprej Knot Sure

Doprajte vášmu psíkovi excelentnú starostlivosť! Knot Sure je ľahko použiteľný sprej na rozčesávanie srsti pre psy s dezodoračným účinkom. Jeho 100 % vegánske zloženie s obsahom provitamínu B5 a kondicionéru uľahčuje rozčesávanie psej srsti. Jeho pravidelné používanie zabraňuje vytváraniu nepríjemných chuchvalcov v srsti. Jednoducho ho nastriekajte na srsť vášho psa a vyčešte psa ako obvykle. Neoplachujte. Tento bezoplachový sprej pomáha udržiavať srsť vášho psa čistú a sviežu medzi umývaniami. Vy aj váš štvornohý miláčik sa istotne potešíte udržiavanému a príjemne hebkému kožúšku.

upokojujúci aromaterapeutický sprej

Sprej Paws & Relax

Animology Paws & Relax je aromaterapeutický sprej navrhnutý tak, aby pomohol upokojiť a zbaviť sa stresu psom, ktorí vykazujú známky úzkosti. Jeho zloženie obsahuje výťažky z levandule a harmančeka, ktoré sú známe svojimi upokojujúcimi vlastnosťami. Tento sprej možno aplikovať na srsť psa, na jeho podstielku alebo dokonca do oblasti, kde pes trávi čas, aby pomohol podporiť uvoľnenejšie prostredie v časoch stresu.

 

svieža vôňa

Sprej Dirty Dawg

Dirty Dawg je jemný bezoplachový šampón pre psov v spreji, ktorý pomáha účinne odstraňovať nečistoty a zápach zo srsti vášho psa. Ideálny na použitie ako „čistič škvŕn“, sprej je skvelý na použitie na cestách alebo na rýchle čistenie medzi umývaniami. Jednoducho ho nastriekajte na srsť vášho psa a upravte ho.

 

tien

Úprava psov:

Vieme, ako veľmi milujete vášho psa a chcete pre neho len to najlepšie. Správna starostlivosť je kľúčom k tomu, aby bol šťastný a zdravý, ale niektoré oblasti sa často prehliadajú: oči, uši, nos a labky. V animology preto vyvinuli odstraňovač škvŕn od sĺz, čistič uší a balzam na labky a nos – aby vám pomohli bez námahy postarať sa o vášho psa.

zvlhčí a upokojí nos a labky

Balzam Paws & Nose

Povinná výbava pre všetkých majiteľov psov! Tento unikátne formulovaný balzam ponúka komplexnú zmes mandľového oleja, jojobového vosku, bambuckého masla, ovseného oleja a vitamínu E, ktoré rýchlo prenikajú do vankúšikov labiek a nosa a poskytujú rýchlu úľavu od suchej a popraskanej pokožky. Na rozdiel od väčšiny balzamov na labky, ktoré bývajú dosť tuhé a dodávajú sa v tégliku, animology Paws & Nose je mäkší a dodáva sa v pohodlnej tube. Nielenže je to pohodlnejšie a jednoduchšie na použitie, ale tiež zabraňuje tomu, aby sa nečistoty a baktérie dostali do produktu, ako sa to môže stať pri bežnom formáte téglikov. Balzam je tiež ideálny na použitie pri lakťových mozoľoch atď.

jemný a účinný

Čistiaci roztok na uši Clean Ears

Udržiavanie čistých uší vášho psa je dôležité pre prevenciu infekcií a pre udržanie ostrého sluchu. Clean Ears je jemný a účinný čistiaci roztok, navrhnutý tak, aby zmiernil podráždenie a pomohol zmäkčiť a odstrániť vosk, špinu či iné nečistoty z uší psov. Vďaka šikovnej smerovej tryske pre jednoduchú a presnú aplikáciu môže pravidelné používanie pomôcť udržať čisté a zdravé uši.

 

jemný a účinný čistiaci roztok

Čistiaci roztok na oči Tear Stain Remover

Farbenie srsti na tvári môže byť skutočným problémom, najmä pre psov so svetlou srsťou. Tear Stain Remover je jemný, ale účinný čistiaci roztok na odstraňovanie slzných škvŕn. Pomáha znižovať usadzovanie nečistôt okolo očí a zabraňuje tak nadmernému zafarbeniu srsti v tejto oblasti. Môže tiež pomôcť s iným farbením srsti, napríklad okolí úst... Vďaka smerovej tryske pre jednoduchú aplikáciu vám pravidelné používanie ako súčasť bežnej starostlivosti o srsť môže pomôcť znížiť hromadenie nečistôt a škvŕn.

 

tien

Ako správne okúpať vášho psa:

tien